Головна Новини Бізнес держсектор Рахункова палата вперше перевірить Верховну Раду
commentss НОВИНИ Всі новини

Рахункова палата вперше перевірить Верховну Раду

Під аудит потраплять два скликання депутатів

28 листопада 2019, 12:24 comments1573
Поділіться публікацією:
Рахункова палата вперше перевірить Верховну Раду

Рахункова палата займеться перевіркою діяльності Верховної Ради. Співробітники відомства проведуть аудит двох останніх зборів депутатів — у поле уваги потраплять 7 і 8 скликання. Звіт збираються представити в березні. Про це повідомляє прес-служба Рахункової палати.

Як заявив глава відомства Валерій Пацкан, у процесі перевірки фахівці палати вивчать, наскільки ефективно використовувалися бюджетні кошти та які фінансові наслідки отримав бюджет від управління майном апарату Ради. Голова палати також підкреслив, що такий аудит проводиться вперше.

"Забігаючи трохи наперед можу сказати, що попереднє вивчення матеріалів нам вже показує наявні "білі плями", на які нинішньому парламенту потрібно буде звернути увагу", — повідомив Пацкан.

Крім цього голова Рахункової палати анонсував проведення аудиту Центральної виборчої комісії. Перевірку ЦВК заплановано на 2020 рік.

Як повідомляв портал "Коментарі", за 2018 рік аудиторами Рахункової палати були перевірені 598 об'єктів, вивчена документація на витрачання 304,7 млрд грн., за результатами чого були виявлені порушення та недоліки на 17,04 млрд грн. і складений 91 звіт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!