Головна Новини Бізнес держсектор Радник прем'єра Голик показав, як потрібно будувати для країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Радник прем'єра Голик показав, як потрібно будувати для країни

Радник прем'єр-міністра Юрій Голbк презентував практичну інструкцію для тих, хто буде займатися реалізацією обіцянки президента Володимира Зеленського побудувати і реконструювати 100 нових дитячих садків, 100 шкіл та 100 стадіонів по всій країні

2 грудня 2019, 17:43 comments2610
Поділіться публікацією:
Радник прем'єра Голик показав, як потрібно будувати для країни

Основою для документа став досвід колишнього керівництва Дніпропетровської облдержадміністрації (2015-2019), де Голик був радником голови ОДА.

"Більше і крутіше, ніж ми в Дніпропетровській ОДА, ніхто і ніколи в нашій країні не будував. Потом, кров'ю, нервами, сивим волоссям, сотнями літрів випитої кави, тисячами пачок викурених сигарет, десятками тисяч кілометрів доріг, які ми проїхали, стежачи за втіленням кожного об'єкта, ми написали цей документ", — розповів радник прем'єр-міністра.

За словами Голика, цей документ фактично є керівництвом по експлуатації для підрядників і тих, хто буде приймати виконані роботи.

"Цей документ — унікальна штука. Чисто практична. Вона безцінна. Для будь-якої будівельної компанії, яка будуватиме школу, садочок або стадіон. Безумовно, цей документ із задоволенням зроблять настільним всі опера в усіх правоохоронних органах країни. Просто тому, що там є 100 пунктів того, на що їм звертати увагу", — додав радник прем'єра.

picture

picture

Нагадаємо, раніше Юрій Голик видав книгу "Нескінченність не для слабаків. Книга про менеджерів, які хакнули систему держуправління", в якій розповів про роботу команди губернатора Валентина Резніченка в Дніпропетровській ОДА (2015 — 2019 роках).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!