Головна Новини Бізнес держсектор Кабмін змінив склад наглядової ради "Укрзалізниці"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін змінив склад наглядової ради "Укрзалізниці"

До складу наглядової ради "Укрзалізниці" увійшов екс-депутат від БПП

20 грудня 2019, 12:54 comments1453
Поділіться публікацією:
Кабмін змінив склад наглядової ради "Укрзалізниці"

Уряд вирішив припинити достроково повноваження членів наглядової ради АТ "Укрзалізниця" Даніеля Білака і Костянтина Марьевича як представників держави. Відповідне распорядежие опубліковано на урядовому порталі.

Згідно з документом, міністри вирішили замінити Білака і Марьевича на радника міністра інфраструктури Олега Журавльова і екс-нардепа від БПП журналіста Сергія Лещенка, як представників держави в наглядовій раді.

Також Кабмін доручив держсекретареві Мінінфраструктури Андрію Галущаку укласти договори з новими членами наглядової ради.

Нагадаємо, що до складу наглядової ради "Укрзалізниці" входять чотири незалежних члена: екс-глава представництва ЄБРР в Україні Шевки Аджунер (голова наглядової ради), старший член Atlantic Counsil Андерс Ослунд, член наглядової ради Литовської і ради директорів Казахстанської залізниці Крістіан Кун і Матьє Андреас, який до недавнього часу був старшим радником в австрійській нафтовій компанії.

Як повідомляв портал "Коментарі", Кабінет міністрів України повернув акціонерну компанію "Укрзалізниця" до сфери управління Мінінфраструктури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.kmu.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!