Головна Новини Бізнес держсектор Дмитро Сенниченко "прихистив" під крилом обленерго представника минулої влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Дмитро Сенниченко "прихистив" під крилом обленерго представника минулої влади

Одним з останніх призначень Дмитра Сенниченко стало запрошення Олексія Беспалова, який міг мати серйозний вплив на ряд обленерго, підконтрольних Дмитру Крючкову

27 грудня 2019, 10:25 comments4401
Поділіться публікацією:
Дмитро Сенниченко "прихистив" під крилом обленерго представника минулої влади

У той час як Національне антикорупційне бюро рапортує про висунення підозр у скоєнні кримінального злочину колишнім посадовим особам "Черкасиобленерго", голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко наближає їх до себе в якості радників, призначаючи в наглядові ради обленерго. Про це повідомляє ЛентаУА.

Мова йде про Олексія Беспалова, якого глава Фонду держмайна Дмитро Сенниченко не так давно призначив у наглядові ради підконтрольних державі "Черкаси-", "Запоріжжя-", "Харківобленерго".

Олексій Беспалов — один з фігурантів розслідування про виведення державних коштів на рахунки приватної компанії "Енергомережа", проведеного журналістами "Громадського".

Як пише ЛентаУА, Беспалов, імовірно, мав серйозний вплив на "Миколаївобленерго", а також на інші обленерго, підконтрольні Дмитру Крючкову. За різними джерелами, мова про "Запоріжжя-", "Харків-", "Черкаси-" і "Миколаївобленерго".

Проте розслідування НАБУ за фактами заволодіння коштами підприємств енергетичного сектора, не заважає Беспалова розширювати зону впливу на обленерго і впливати на приватизацію під крилом Голови Фонду держмайна.

Факт того, що Дмитро Сенниченко дав Олексію Беспалова повноваження по розробці пропозицій приватизації обленерго, може свідчити, що глава ФДМ призводить під свій контроль тіньові схеми обленерго.

Нагадаємо, у відношенні посадових осіб "Черкасиобленерго" і "Харківобленерго" висунуті звинувачення детективами НАБУ у кримінальному провадженні за фактом заволодіння коштами підприємств енергетичного сектора економіки і зловживанні службовим становищем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!