Головна Новини Бізнес держсектор Звільнений екс-начальник Миколаївської митниці намагається повернутися на держслужбу, - розслідування
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнений екс-начальник Миколаївської митниці намагається повернутися на держслужбу, - розслідування

Роман Криль був звільнений з посади керівника Миколаївської митниці у грудні минулого року, але, за інформацією ЗМІ, він може використовувати свої зв'язки для повернення на службу та отримання високої посади в Одесі

7 лютого 2020, 14:10 comments7325
Поділіться публікацією:
Звільнений екс-начальник Миколаївської митниці намагається повернутися на держслужбу, - розслідування

Колишній голова Миколаївської митниці Роман Криль, звільнений за результатами перевірки з посади, намагається через суд повернутися на службу. Як пише видання "Апостроф", мета Криля – крісло начальника одеської податкової.

Журналісти відзначають, що звільнений в кінці 2019 року Роман Криль нібито має намір використовувати свої зв'язки в суді і податкової, щоб відновитися на посаді і перевестися на високу посаду в Одесі. При цьому видання згадує наказ від 21 грудня 2019 року, підписаний в. о. голови ГФС, про зупинення державної служби Романа Криля та звільнення з посади керівника Миколаївської митниці.

"Апостроф" пише, що Криль оскаржив рішення, нібито використовуючи свої зв'язки з головою Миколаївського окружного адміністративного суду Віталієм Брагаром.

"Зараз зайняти місце керівника Одеської митниці Крилю допомагає генерал податкової поліції Геннадій Лісовий. Покровителі націлені "зміцнити" одеський напрямок і посадити в крісло начальника податкової служби області перевіреного і досвідченого Криля. Тим більше, що одеську податкову продовжує трясти скандал у зв'язку із затриманням 13 січня співробітниками НАБУ в. о. начальника ГУ ДПС в Одеській області. Разом з чиновником, яку спіймали під час передачі хабара прокурора, від посад було звільнено все керівництво одеської податкової", — йдеться в розслідуванні.

На думку авторів матеріалу, якщо спроба звільненого Романа Криля повернутися на держслужбу, до того ж на керівну посаду, увінчається успіхом, про реформи у фіскальних органах України можна буде забути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!