Головна Новини Бізнес держсектор Приватизації бути: Фонд держмайна виграв справу «Центренерго»
commentss НОВИНИ Всі новини

Приватизації бути: Фонд держмайна виграв справу «Центренерго»

Фонд держмайна розпочав процедуру відбору інвестиційних радників з приватизації «Центренерго»

10 лютого 2020, 17:27 comments1563
Поділіться публікацією:
Приватизації бути: Фонд держмайна виграв справу «Центренерго»

Господарський суд Києва задовольнив клопотання Фонду державного майна щодо скасування заходів забезпечення позову, тим самим розблокувавши процес приватизації ПАТ "Центренерго". Про це повідомляє прес-служба ФДМ.

Відповідне рішення Господарський суд прийняв 6 лютого 2020 року.

Як зазначили у ФДМ, 23 січня Господарський суд Києва без виклику сторін розглянув і задовольнив заяву ТОВ "Укрдонінвест" про забезпечення позову і заборонив Фонду держмайна здійснювати дії з приватизації ПАТ "Центренерго". ФДМ подав клопотання про скасування заходів забезпечення позову.

У січні ФДМ почав процедуру відбору інвестиційних радників з приватизації "Центренерго". Для детального аналізу фінансового стану ПАТ була залучена відома аудиторська компанія.

ПАТ "Центренерго" — одне з найбільших підприємств електроенергетичної галузі України. Компанія займається виробництвом та постачанням електроенергії на оптовий ринок. Частка компанії в загальному обсязі виробленої електроенергії країни становить 8%, а в обсязі виробленої теплової енергії — 18%. До складу компанії входять Вуглегірська, Зміївська та Трипільська теплоелектростанції, на які припадає 15% від загальної потужності електростанцій України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!