Головна Новини Бізнес історії успіху Засновник Amazon втратив статус найбагатшої людини на планеті
commentss НОВИНИ Всі новини

Засновник Amazon втратив статус найбагатшої людини на планеті

Капітал Безоса зменшився на 7 мільярдів доларів

26 жовтня 2019, 20:53 comments4485
Поділіться публікацією:
Засновник Amazon втратив статус найбагатшої людини на планеті

Засновник компанії Amazon Джефф Безос в ніч з четверга на п'ятницю втратив статус найбагатшої людини у світі – акції його компанії впали на 7%, а його власний капіиал втратив 7 млрд доларів, передає Forbes.

Сталося це після того, як Amazon представила звіт за третій квартал 2019 року, згідно з яким дохід компанії знизився до 3,2 млрд доларів. Звіт за аналогічний період минулого року продемонстрував зовсім інші цифри – 3,7 млрд доларів.

Інвесторам не сильно сподобалися представлені результати діяльності компанії, її чистий прибуток зменшився на 800 млн доларів, до 2,1 млрд доларів.

Як відзначають в компанії Amazon безпосередньо, в третьому кварталі їм довелося виділити додаткові кошти на логістику та інфраструктуру, щоб користувачі сервісу Amazon Prime змогли отримувати посилки у день їх відправлення.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська компанія Amazon в співпраці з Atresmedia Studios зніме документальний фільм про екс-нападника "Ліверпуля", "Челсі" й "Атлетико" Фернандо Торреса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!