Головна Новини Бізнес тарифи В "Укрзалізниці" мають намір підвищити ціну квитків
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Укрзалізниці" мають намір підвищити ціну квитків

Поки ціни не покривають навіть собівартість послуг "Укрзалізниці"

12 серпня 2019, 19:32 comments3598
Поділіться публікацією:
В "Укрзалізниці" мають намір підвищити ціну квитків

Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов заявив про те, що послуги для надання пасажирських перевезень є збитковими для залізниці, значить, вартість залізничних квитків може збільшитися. Про це повідомляє видання УНІАН.

За словами Кравцова, попит на пасажирські перевезення високий, а ціни при цьому залишаються досить низькими. Вони не покривають навіть собівартості перевезень.

"Треба відзначити, що навіть при великому попиті пасажирські перевезення залишаються збитковими, не здатними покрити навіть собівартість послуг, не кажучи вже про капітальні вкладення. Це свідчить про неправильної моделі роботи. З цим потрібно щось робити. Тому ми піднімаємо питання на рівень держави — нам потрібно переходити на модель договору з публічних послуг. Це означає, що "Укрзалізниця" повинна надавати послуги державі не нижче собівартості, що дозволить збільшити парк і зробити послугу з перевезення пасажирів беззбиткової ля компанії ", — розповів глава правління залізниці.

Також Кравцов розповів, що ПАТ "Укрзалізниця" запланувало купівлю сорока нових локомотивів General Electric. Що стосується пасажирських поїздів, то в минулому році було оновлено 120 вагонів, в цьому році в планах закупити і відремонтувати ще 50.

Також парк "Укрзалізниці" має поповнитися сучасними швидкісними і приміськими поїздами.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомило про відновлення залізничного маршруту "Київ-Берлін" в 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!