Головна Новини Бізнес тарифи Експерти розповіли, як українцям заощадити до 50% на електриці
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти розповіли, як українцям заощадити до 50% на електриці

У компанії YASNO розробили унікальні двозонні лічильники і розумні LED-лампи, які споживають в 10 разів менше електроенергії

7 листопада 2019, 15:05 comments1950
Поділіться публікацією:
Експерти розповіли, як українцям заощадити до 50% на електриці

В Україні придумали, як істотно економити на тарифах. Під час презентації в Києві Олександр Онищенко — директор з розвитку компанії YASNO, що надає послуги по електроенергії для трьох з половиною мільйонів будинків у Дніпропетровській, Донецькій та Київській областях, — розповів про нововведення в світі енергоефективних рішень.

Так, за словами Онищенко, завдяки новим технологіям YASNO може запропонувати українцям цілий комплекс послуг, які підвищать енергоефективність домогосподарств. "Наприклад, набір YASNO Smart на основі двозонних лічильників допоможе скоротити витрати на електроенергію до 50%, — пояснює експерт. — В нього входять розумні LED-лампи, які споживають в 10 разів менше електроенергії, а їх яскравістю і кольором можна управляти зі смартфона через Wi-Fi. Також є LED лампи з акумулятором, які можуть працювати без підзарядки до трьох місяців".

Для тих, хто хоче економити ще більше, пропонують сонячні панелі для дахів, енергія яких завдяки акумуляторам YASNO Efficiency забезпечить "чистою" електрикою весь будинок. Клієнти можуть також претендувати на вигоду по так званому "зеленому" тарифу: встановлення, підключення і сам тариф компанія бере на себе.

До речі, за власним тарифами вже живуть власники 15 000 будинків, які самі виробляють "чисту" електроенергію. А постачальник YASNO купує її за "зеленим" тарифом у 2400 домогосподарств у Києві, а також Дніпропетровській і Донецькій областях.

Відомо, що компанія YASNO вже зарекомендувала себе як швидкий і зручний сервіс, який надає дистанційне обслуговування та консультації, а також інноваційні товари та послуги по зменшенню витрат на електроенергію і підвищення комфорту українців.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні може подорожчати електрика.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!