Головна Новини Бізнес податки Василь Костюк зацікавлений у призначенні Столярик головним податківцем Львівщини, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Василь Костюк зацікавлений у призначенні Столярик головним податківцем Львівщини, - ЗМІ

За даними журналістів, Костюк хоче поставити "свого" людину на чолі податкової області та Столярик є підходящою кандидатурою

2 травня 2020, 17:05 comments3151
Поділіться публікацією:








Василь Костюк зацікавлений у призначенні Столярик головним податківцем Львівщини, - ЗМІ

Головою управління Державної податкової служби (ДПС) у Львівській області може стати Ірина Столярик, яка сьогодні займає посаду голови фіскальної служби в Івано-Франківську. Призначення Столярик нібито лобіює партнер свояка екс-глави митниці Максима Нефьодова — Василь Костюк, пише видання "Стрічка".

Костюк вирішив почати пошук для начальника Львівської ДПС після звільнення Нефедова з посади голови митниці. Вибір припав на Ірину Столярик, яка згідно офіційної біографії, працює у податкових органах з 1990 року до 2010 року працювала в Тернопільській ДПІ, де з 2005 по 2010 була заступником голови обласної інспекції. У 2010 переїхала до Івано-Франківська, де займала посаду спочатку заступника начальника Контрольно-ревізійного управління (сьогодні — Госаудитслужба), а з 2012 по квітень 2014 року — була головою об'єднаної державної фінансової інспекції. З квітня 2014 року вона фактично керує податковою в Івано-Франківську (спочатку в статусі в. о., а потім як повноцінний начальник ГУ ГФС).

"Зоряний час Столярик для повернення у "рідну стихію" податкових органів настав після Революції гідності, коли Державну фіскальну службу очолив уродженець Тернопільщини та один Столярик і її чоловіка Дмитра Банаха Ігор Білоус", — йдеться в матеріалі.

В Youtube зберігся запис візиту "Правого сектора" в кабінет Столярик, на якому видно, як сильно вона переживає з приводу можливої "громадської люстрації".


Напередодні видання ZN опублікувало дані, згідно з якими у Львівському регіоні, де працює Костюк, тільки за лютий 2020 року конвертаційні центри завдали державі збитків на суму близько 450 млн грн. У річному вимірі йдеться мінімум про 5,5 млрд. грн. — і це тільки ПДВ-схеми і ті, які реально бачать контролюючі органи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!