Головна Новини Політика вибори Пропагандисти Кремля зманіпулювали "конопляним" роликом Садового
commentss НОВИНИ Всі новини

Пропагандисти Кремля зманіпулювали "конопляним" роликом Садового

Російські пропагандисти заявили, що їх «здивував» такий крок львівського градоначальника.

20 липня 2019, 17:15 comments1562
Поділіться публікацією:
















Пропагандисти Кремля зманіпулювали "конопляним" роликом Садового

Ролик мера Львова і лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового, в якому він розповідає про переваги конопляного масла українського виробництва, висміяли в одній з телепрограм на прокремлівському телеканалі "Росія 1". Так, ведучий сказав, що в Україні "зійшли з розуму".

"Якщо дивитися на логіку Львівського регіону, то вони, мабуть, вже давно вживають конопляну олію", – заявив журналіст-утікач Юрій Кот.

Варто відзначити, що під час Євромайдану Юрій Кот виступав у якості спікера на концертах "Партії регіонів", а після Революції Гідності втік до Росії. Зараз він часто виступає в ефірах російських телеканалів і підтримує антиукраїнську пропаганду Кремля.

Також пропагандисти не обійшли увагою фон ролика. Вони звернули увагу на те, що Садовий позує на полі, де дуже багато конопель, але "їх чомусь не викосив наркоконтроль".

Як пропагандисти зманіпулювали ініціативою Садового: дивіться відео


Андрій Садовий розмістив ролик в мережі 19 липня. На відео політик під музику реггі йде по конопляному полю і розповідає про користь олії з конопель.

"Я знаю, що багато хто з українських політиків вживає... масло з конопель. Воно – як лікувальний засіб проти стресу. До речі, не тільки проти стресу – хто має зайву вагу або хто має підвищений рівень холестерину. Також таке масло багате антиоксидантами. Тому запрошую не соромитися, а щодня вживати олію з конопель. Це дуже корисно – наш український продукт. Підтримай українське", – сказав Садовий в ролику.

Садовий розповідає про користь конопляного масла: дивіться відео




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!