Головна Новини Політика зовнішня політика Путін привітав залучення Медведчуком депутатів Європарламенту до реалізації мирного плану
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін привітав залучення Медведчуком депутатів Європарламенту до реалізації мирного плану

Путін зазначив, що мирний план Медведчука заснований на мінських угодах

20 липня 2019, 18:02 comments1326
Поділіться публікацією:
Путін привітав залучення Медведчуком депутатів Європарламенту до реалізації мирного плану

Президент РФ Володимир Путін вітає залучення європарламентарів головою політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктором Медведчуком до реалізації його мирного плану. Про це заявив глава РФ на зустрічі з українським політиком в Петербурзі, куди прибув Медведчук після візиту в Страсбург, щоб поділитися враженнями від відвідин Європарламенту.

picture

"Ну, перш за все, дякую, що Ви визнали можливим приїхати поінформувати про результати своїх зустрічей у Страсбурзі. Я думаю, що підключення європейських партнерів, вони так чи інакше задіяні в цьому, з перших кроків навіть, на жаль, з перших кроків конфлікту, який вилився, зрештою, те, що ми бачимо зараз на Донбасі, підключення європейських партнерів вельми позитивним є справою, і ми всіляко вітаємо", – сказав Путін.

Він також схвалив, що мирний план Медведчука заснований на мінських угодах.

"А те, що Ваша пропозиція заснована на Мінських угодах, ми вітаємо двічі і, безумовно, будемо всіляко підтримувати будь-які політичні сили, які рухаються в цьому напрямку", – зазначив Путін.

За його словами, також є надзвичайно важливим повноцінне відновлення російсько-українських відносин.

"Питання відновлення повноцінного відновлення російсько-українських відносин, також для нас є надзвичайно важливим, і ми будемо співпрацювати з будь-якою політичною силою, в тому числі Вашою політичною силою, з відновлення повноформатних відносин між Росією і Україною. Це стосується і питань вирішення проблем на Донбасі, це стосується наших двосторонніх відносин в економічній сфері. Зрозуміло, уряд мені доповідає про ваші зустрічі і обговорювані теми. Я думаю, що все, про що ви говорили з головою уряду РФ, з представниками економічного і енергетичних блоків, — це все цілком реалізовується. Ми про це з вами неодноразово теж говорили. Тому будемо працювати", – констатував Путін.

Нагадаємо, 18 липня президент Російської Федерації Володимир Путін провів зустріч з головою Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктором Медведчуком, в якій взяв участь президент Білорусі Олександр Лукашенко. Ключовим моментом зустрічі стало обговорення представленого Віктором Медведчуком у Європарламенті мирного плану як фундаменту врегулювання конфлікту на Сході України.

picture

У зустрічі з Віктором Медведчуком у Європарламенті взяли участь депутати Європарламенту, що представляють Великобританію, Францію, Німеччину, Угорщину, Болгарію, Іспанію, Латвію, Словаччину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!