Головна Новини Політика внутрішня політика Грановський закликав харків'ян зробити усвідомлений вибір
commentss НОВИНИ Всі новини

Грановський закликав харків'ян зробити усвідомлений вибір

Політик порадив не піддаватися емоціям 21 липня

21 липня 2019, 08:55 comments1124
Поділіться публікацією:
 Грановський закликав харків'ян зробити усвідомлений вибір

Народний депутат Олександр Грановський, який балотується в Верховну Раду по 169-му одномандатному виборчому округу в Харкові, порадив не піддаватися емоціям і задуматися над тим, за кого голосувати на позачергових парламентських виборах. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, в Харкові йшла брудна передвиборча боротьба з використанням недостовірної інформації в ЗМІ, технічних кандидатів та інших "чорних" політтехнологій. У зв'язку з цим, Грановський звернувся до харків'ян з проханням зробити свідомий вибір під час голосування, не піддаючись емоціям.

"Харків'яни мають цілковите право зробити свій вибір, і ніхто не зможе змусити зробити інший. Єдине, про що я хочу попросити – взяти себе в руки і на секунду задуматися, не піддаватися нез'ясовним емоціям, відкрити розум і протверезіти, якщо раптом сп'яніли. Давайте 21 липня в цю неділю не зганьбимося", – написав він.

Також політик зазначив, що передвиборча парламентська кампанія має багато політичних нововведень. Наприклад, як зазначив нардеп, на цих виборах велику роль відіграє бренд партії, а не самого кандидата.

"Але чи не дивно, ви запитаєте, коли оцінка електоральних симпатій кандидата без урахування партійної підтримки може скласти 0.9%, а додавши вартість політичного бренду, такий кандидат стає помітним у загальній заліковій таблиці", – поділився враженнями від кампанії політик.

Грановський також уточнив, що на цих парламентських виборах є мажоритарним кандидатом на окрузі №169 (Харків, Київський і частина Московського районів) без будь-якої партійної підтримки.

За його словами, він самостійна людина, всі свої рішення приймає тільки сам і йому ніхто для цього не потрібен. “Я вмію нести відповідальність за свої слова і вчинки", – зазначив він.

Також він розповів, що рейтинг недовіри жителів Харкова до нього опустився до 12%, і це стало можливим завдяки ефективній роботі на благо міста, відсутності конфліктів і свого виховання.

"Мені неймовірно приємно по-людськи, що люди, які зустрічались зі мною, найчастіше кардинально змінили свою думку, і я добре знаю, яким воно було раніше. Коли я приїхав у Харків, рівень недовіри до мене у городян був досить високий, що цілком зрозуміло, зважаючи на те обставина, що Харків зовсім мене не знав, а вчора цей важливий для політика показник становив 12%. І це моя заслуга. Я спав по кілька годин в день з однією тільки метою – довести людям, що я ефективний, прогнозований, грамотна і вихована людина", – розповів  політик.

Як повідомляли "Коментарі", в липні Олександру Грановському вдалося модернізувати поштові відділення "Укрпошти" у Харкові без бюджетних витрат. У приміщеннях зробили капітальний ремонт, а Фонд Грановського надав пандуси, шрифти Брайля і тактильні стоппери.

А в червні політик разом з місцевою владою Харкова та правоохоронними органами ініціював масштабну боротьбу проти поширення наркотиків у місті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!