Головна Новини Політика внутрішня політика Суд вночі зняв Онищенка з виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд вночі зняв Онищенка з виборів

Після задоволення апеляції політика зняли з парламентської гонки.

21 липня 2019, 09:49 comments1062
Поділіться публікацією:
Суд вночі зняв Онищенка з виборів

У ніч на сьогодні Верховний суд України задовольнив апеляцію на рішення Шостого апеляційного суду, яке зобов'язувало Центральну виборчу комісію зареєструвати Олександра Онищенка кандидатом у народні депутати. Про це повідомили в прес-службі ЦВК.

Рішенням суду Онищенко було відмовлено в реєстрації. Таким чином, він не буде брати участь у позачергових парламентських виборах як кандидат.

Верховний суд ніч 21 липня схвалив апеляційну скаргу ЦВК на рішення апеляційного суду від 17 липня, згідно з яким комісію зобов'язали зареєструвати Онищенко кандидатом у нардепи. Однак після задоволення апеляції політика зняли з парламентської гонки.

У Цвк зазначили, що на момент вторинного розгляду справи Онищенко в Шостому апеляційному суді він визнав факт відсутності політика за межами України новим, хоча про це було відомо ще до першого судового рішення.

"У своєму рішенні Верховний Суд встановив, що надання неналежної правової оцінки встановлених фактичних обставинам справи призвело Шостий апеляційний адміністративний суд помилкового висновку", — уточнили в ЦВК.

Як повідомляли "Коментарі", 24 червня Центрвиборчком повторно заборонив Олександру Онищенку брати участь у дострокових виборах у Верховну Раду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Онищенко, суд
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!