Головна Новини Політика внутрішня політика У Донбасі набуло чинності чергове перемир'я
commentss НОВИНИ Всі новини

У Донбасі набуло чинності чергове перемир'я

Вперше в документі про перемир'я, передбачена відповідальність сторін за відкриття вогню.

21 липня 2019, 10:17 comments1116
Поділіться публікацією:
У Донбасі набуло чинності чергове перемир'я

Сьогодні вночі в Донбасі стартувало перемир'я, яке було раннє погоджено в Мінську під час засідання Тристоронньої контактної групи як безстрокове.

"Тристороння контактна група за участю представників ОРДЛО, визнаючи позитивний вплив практики підтвердження відданості режиму припинення вогню, відзначаючи важливість забезпечення миру та спокою для населення, а також виходячи з раніше досягнутих угод і зобов'язань сторін підтверджує свою повну прихильність всеохоплюючого, сталого і безстрокове припинення вогню, з півночі 21 липня 2019 за київським часом", — повідомила прес-секретар представника України в ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер за підсумками засідання ТКГ у середу, уточнивши, що, згідно з домовленостями, перемир'я повинне початися в 00.01 21 липня.

Відзначимо, що вперше в документі про перемир'я, передбачена відповідальність сторін за відкриття вогню. Про випадки порушень будуть негайно повідомляти Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ і будуть застосовувати щодо на порушників дисциплінарних заходів".

Як повідомляли "Коментарі",  Тристороння контактна група погодила черговий режим припинення вогню в зоні конфлікту в Донбасі з 00:00 21 липня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!