Нардеп Сергій Рибалка закликав Зеленського та Авакова виключити фальсифікації на виборах у Лисичанську

Кандидат у народні депутати Сергій Рибалка заявив, що невідомі особи намагаються блокувати роботу його команди на окрузі

Кандидат в народні депутати України по 107 мажоритарному окрузі в Луганській області Сергій Рибалка в прямому включенні на телеканалі "НАШ" звернувся до президента України Володимира Зеленського та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням забезпечити вільне волевиявлення громадян на позачергових виборах до Верховної Ради України:

Народний депутат повідомив, що до нього звернувся один з кандидатів з тим, що до окружної виборчої комісії подали кандидатів на члени дільничних комісій з його сфальшованим підписом. Натоміть справжнє подання було відхилено без будь-яких законних підстав.

"Звертаюся до президента Зеленського та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням забезпечити вільне волевиявлення та забезпечити правопорядок. 107 округ – один з найскандальніших в країні. Тут є три клони з прізвищем Рибалка, звозилися тітушки, щоб зривати масові заходи та спробувати блокувати роботу моєї команди. Багато дивних речей відбувається в ОВК (окружна виборча комісія)", - наголосив Сергій Рибалка.

Кандидат в нардепи запевнив, що його команда спільно зі спостерігачами, журналістами слідкуватиме за ходом виборів та підрахунком голосів у протоколах.

"Ми за чесні вибори!", - підкреслив Сергій Рибалка під час прямого включення на телеканалі "НАШ".