Головна Новини Політика внутрішня політика В Україні не відкрилися вісім виборчих дільниць
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні не відкрилися вісім виборчих дільниць

У МВС розповіли про ситуацію на виборах

21 липня 2019, 11:12
Поділіться публікацією:
В Україні не відкрилися вісім виборчих дільниць

Сьогодні станом на 9 ранку в Україні не відкрилися 8 виборчих дільниць. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

"На даний момент у нас не відкрито 8 дільниць, 16 дільниць були відкриті з запізненням", — сказав він.

За його словами, особовий склад МВС — майже 132 тисячі правоохоронців — приступив до виконання своїх завдань щодо забезпечення правопорядку на виборах.

У теж час, глава Національної поліції України Сергій Князєв зазначив: "На території держави оперативна обстановка спокійна в цілому. За добу ми зареєстрували два вбивства, які розкриті".

Що стосується не відкрилися виборчих дільниць, то, за словами глави Нацполиции, в Чернігівській області не відкрилися 4 ділянки: на двох передаються документи у зв'язку із зміною складу комісії, ще на двох йде суперечка серед членів комісій.

"Тобто, це політичні, а не поліцейські питання", — зазначив він.

За словами Князєва, в Донецькій області на одній з дільниць були зіпсовані контрольні листи для вкидання в урни, ще на одній дільниці переобрали голову комісії і йде перерахунок бюлетенів. Крім того, як повідомляє Князєв, в Миколаївській області один з ділянок не встиг надрукувати бюлетені, а в Житомирській області голова комісії запізнюється.

Як повідомляли "Коментарі", 21 липня в Україні проходять дострокові парламентські вибори, за підсумками яких буде сформовано дев'ятий скликання Верховної Ради.

У Дніпрі в підвальному приміщенні обласної клінічної офтальмологічній лікарні виникло загоряння електричних кабелів. На першому поверсі лікарні розміщена виборча дільниця №121225, (округ №27).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!