Головна Новини Політика вибори Під Кіровоградом активісти затримали учасника виборчої "сітки" з грошима
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Кіровоградом активісти затримали учасника виборчої "сітки" з грошима

Правоохоронцям належить з'ясувати, в чиїх інтересах працював затриманий, особу якого наразі встановлюють

21 липня 2019, 12:29 comments1541
Поділіться публікацією:
Під Кіровоградом активісти затримали учасника виборчої "сітки" з грошима

Сьогодні вранці в селищі міського типу Компаніївка Кіровоградської області активісти затримали чоловіка з пакетом грошей і списком виборців. Громадські діячі впевнені, що затриманий – учасник "сітки" по скупці голосів. Інформацію передали в штаб кандидата в народні депутати по 100 округу від партії "Слуга народу".

Зазначається, що чоловік привіз суму грошей в Компаніївку на автомобілі і близько години сидів у машині, періодично з кимось розмовляючи по телефону.

"Коли він вийшов з пакетом грошей у руках, ми підійшли, привіталися. Запитали, що в пакеті, він прискорив крок і спробував втекти. Довелося затримати", — розповів один із місцевих активістів, який брав участь у затриманні.

Особу затриманого зараз встановлюють. За його словами, гроші він повинен був передати людині, якого особисто нібито не знає. Примітно, що крім грошей у затриманого знайшли списку виборців одного з територіальних виборчих дільниць смт. Компаніївка.

На чию користь повинна була працювати "сітка", належить з'ясувати правоохоронцям. За непідтвердженою інформацією, перший транш суми зазначені в списку особи вже могли отримати напередодні дня голосування, а значить їх, швидше за все, допитають у рамках розслідування.

picture

picturepicture




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!