Головна Новини Політика внутрішня політика Незвичайний підхід: у Дніпрі ностальгують за святковій атмосфері виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Незвичайний підхід: у Дніпрі ностальгують за святковій атмосфері виборів

У Дніпрі виборцям нагадали, що вибори це-свято

21 липня 2019, 13:14 comments1350
Поділіться публікацією:








Незвичайний підхід: у Дніпрі ностальгують за святковій атмосфері виборів

Як пишуть Дніпровські ЗМІ, у Дніпрі підприємець Олександр Петрович Гуменний разом з товаришами вирішили підтримати виборців, нагадавши, що вибори – це свято.

В наметах без розпізнавальних знаків на одному з округів міста, як у старі часи, пропонували пиріжки по 5 копійок, булочдоі з маком і з булочки з повидлом, кекси, печиво-колечко з горішками печиво за тією ж ціною, і безкоштовно – склянка води.

 picture

"Законом не встановлено обмеження ціни на товар, я, як підприємець, маю право продавати його за будь-якою ціною. Чому б не зробити людям свято, як це було раніше?" — розповів підприємець-ініціатор.

Черга з бажаючих згадати минулий час і пиріжки за 5 копійок вишикувалася швидко. "А що тут поганого, якщо людина вирішила дати нам, пенсіонерам, можливість купити булочку? Хай би держава брало приклад з нього", — впевнена одна з мешканок Людмила Іванівна.

За словами підприємця, який організував цю акцію, ідея прийшла після спілкування з одним із кандидатів у народні депутати. "Він нагадав цю історію, що раніше на вибори люди йшли сім'ями, як на свято. Що була виставка-продаж продукції. У наш час люди не цінують свій голос і право вибирати. Тому, ми з товаришами вирішили нагадати, що голосувати треба, на вибори ходити треба. Ми дотримувались закону, не проводили ніякої агітації, які не було ніяких гасел на наметах, ніяких партійних символік і тому подібного тут немає", — сказав він.

 picture

Однак ця акція у соцмережах викликала багато емоцій, опоненти натякають на "підкуп голосів" або на причетність до акції самого відомого в окрузі кандидата у нардепи.

У теж час Олександр Гуменний має всі дозвільні документи на торгівлю в цей день і у цих місцях, а поліція, яка прибула за викликом небайдужих городян, факту агітації не зафіксувала.

У свою чергу, колега Олександра Петровича й учасник акції Євген Візир по телефону розповів, торгівля проводиться у відведеному місці, згідно з усіма дозволами.

picture

За його словами, всі документи вони показали поліції, ніяких фактів порушень не встановлено. “Ми спілкуємося з мешканцями, багато хто просто не вірить, що таке буває. Нові партії не встигаємо підвозити, дуже багато у людей питань. Продукція свіжа. Але хочу нагадати, що в цей день головне – не пиріжки, а – вибори! Люди, голосуйте, не сидіть вдома! Ми ж всі хочемо добрих змін, так створюйте їх самі!" — зазначив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!