Головна Новини Політика внутрішня політика ЗМІ про феномен Медведчука: "Його авторитет і професіоналізм визнають навіть супротивники"
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ про феномен Медведчука: "Його авторитет і професіоналізм визнають навіть супротивники"

Провідний російський телеканал підготував сюжет про Віктора Медведчука, в якому пояснив, у чому полягає феномен українського політика

21 липня 2019, 15:29 comments1194
Поділіться публікацією:
ЗМІ про феномен Медведчука: "Його авторитет і професіоналізм визнають навіть супротивники"

Різке зростання підтримки партії "Опозиційна платформа – За життя" в Україні стало можливим завдяки плану з врегулювання кризи на Південному Сході країни, який представив лідер цієї політичної сили Віктор Медведчук. Про це йдеться в сюжеті телеканалу НТВ.

Зазначається, що "Опозиційна платформа – За життя", згідно з даними соцопитувань, може стати другою політсилою в парламенті після "Слуги народу".

"Не виключено, що при вирішенні складних питань, особливо конституційних, буде необхідна взаємодія партії президента з партією Бойко, Медведчука і Рабіновича. Тому представляються поспішними і безвідповідальними слова першого помічника президента Сергія Шефіра, що, мовляв, в адміністрації Зеленського не потребують Віктора Медведчука", — повідомляє телеканал.

Співзасновник "Опозиційної платформи – За життя" Юрій Бойко акцентував увагу на тому, що Медведчук виконує найважливішу гуманітарну місію, визволяючи полонених. Крім того, за словами Бойка, його колега по партії вступив у прямі переговори з невизнаними республіками.

У сюжеті НТВ підкреслюється, що авторитет і професіоналізм Віктора Медведчука визнають навіть його противники. Зокрема, за Петра Порошенка саме завдяки Медведчуку та його особливих стосунків з Кремлем вдалося обміняти близько 300 військовополонених з обох сторін конфлікту.

"Нова влада, яка заявила про намір домогтися миру на Донбасі, ревниво поставилася до дій Медведчука, який добився звільнення в якості жесту доброї волі військовослужбовців української армії і взагалі пропонує власний план врегулювання ситуації на Донбасі. За задумом Медведчука, народним республікам повинна бути забезпечена автономія зі своїм парламентом, конституцією і вільною економічною зоною терміном на 10 років. Це, на думку політика, відповідає Мінськими угодами і баченню Євросоюзу щодо Донбасу", — повідомляє НТВ.

Телеканал нагадав, що на початку 2000-х Віктор Медведчук три роки був головою президентської адміністрації Леоніда Кучми. По роботі він тісно спілкувався зі своїм колегою, главою АП Володимира Путіна Дмитром Медведєвим, а також з самим президентом Росії.

"Мало хто уміє так добре говорити, формулювати свої думки, мало хто так добре обізнаний в найдрібніших деталях про внутрішні і світові справи. Такий досвід, як у Медведчука, просто вражає. І мало кому іншому так довіряють в Росії... Віктор Медведчук і його товариші, які увійдуть в результаті виборів у Раду, щиро хочуть відновити відносини з Росією", — повідомляє НТВ.

У висновку сюжету наводяться і слова самого Медведчука, який зазначив, що в разі реінтеграції на тих умовах, які реалізовані в Мінських угодах, агресивне ставлення в Україні по відношенню до Росії піде на спад.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!