Головна Новини Політика внутрішня політика Геннадій Гуфман: Шлях добрих змін – триває!
commentss НОВИНИ Всі новини

Геннадій Гуфман: Шлях добрих змін – триває!

Геннадій Гуфман подякував своїм прихильникам і виборцям за підтримку

21 липня 2019, 21:18 comments2022
Поділіться публікацією:
Геннадій Гуфман: Шлях добрих змін – триває!

Геннадій Гуфман, кандидат в народні депутати по 26-му округу, подякував своїм прихильникам за підтримку на дострокових вибори ВР.

- Я дякую кожному, хто віддав свій голос і свою частинку серця в мою підтримку, з вірою в краще майбутнє, з упевненістю в тому, що ми зможемо його створювати разом. Незалежно від результатів виборів, ми й далі йдемо по дорозі добрих змін разом.

Геннадій Гуфман – ініціатор Програми "Соціальна реконструкція" та більше десятка соціальних проектів р. Дніпро – зазначив, що, не незалежно від результату виборів, продовжить свої проекти та реалізацію Програми "Соціальна реконструкція".

- "Соціальна реконструкція" — це особлива філософія. Це не про нові лавочки, а про нове життя. А для цього нам ще дуже багато потрібно зробити! Повернути соціальний оптимізм в наші серця – це справа не одного дня і не одного людини. Разом з нами — десятки і десятки тисяч прихильників. Я дуже це ціную і радий тому, що ці ідеї надихають така велика кількість людей! Будьте з нами – будемо творити добрі зміни разом! — закликав своїх прихильників Геннадій Гуфман – один з найяскравіших та відомих кандидатів в нардепи від Дніпра.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!