Головна Новини Політика внутрішня політика Вакарчук продовжить виступати з концертами гурту "Океан Ельзи" після обрання нардепом
commentss НОВИНИ Всі новини

Вакарчук продовжить виступати з концертами гурту "Океан Ельзи" після обрання нардепом

Вакарчук поділився планами на майбутнє

22 липня 2019, 08:13 comments2523
Поділіться публікацією:
Вакарчук продовжить виступати з концертами гурту "Океан Ельзи" після обрання нардепом

Глава партії "Голос" Святослав Вакарчук продовжить співати у гурті "Океані Ельзи" після обрання народним депутатом. Про це Вакарчук заявив на брифінгу, відповідаючи на питання, що буде з його гуртом "Океан Ельзи" після того, як він стане народним депутатом.

"Хіба ви можете повірити, що я буду щирий, якщо скажу, що мені більше не цікаво займатися музикою. Не повірите, і тому мені немає чого приховувати. "Океан Ельзи" продовжить існувати. Слава Богу, закон дозволяє займатися творчим видом діяльності, а Бог забороняє мені нею не займатися", — сказав Вакарчук.

За його словами,члени партії "Голос" готові зайняти якісь посади в органах влади.

"З першого дня після того, як будуть зрозумілі остаточні результати виборів, маючи на увазі офіційні результати ЦВК, ми готові приступити до розмов з іншими політичними силами, які декларують ті ж принципові питання, які ми декларуємо. Зараз передчасно говорити про якісь конкретні конфігурації. Потрібно дочекатися остаточних результатів і все предметно обговорити", — сказав Вакарчук.

Як повідомляли "Коментарі", раніше Вакарчук заявляв, що продовжить співати тільки, якщо буде займати законодавчу, а не виконавчу посаду.

Нагадаємо, що на вибори у Верховну Раду IX скликання явка виборців склала 49,84% за даними всіх 199 виборчих округів по країні.

Також ми писали про те, що у Верховну Раду проходять партії "Слуга народу", за яку проголосували 38,71% виборців, ВО "Батьківщина" – 10,56%, "Євросолідарність" – 9,14%, Радикальна партія – 8,09%, "Опозиційна платформа – За життя" (ОПЗЖ) – 7,33%, "Голос" – 6,01%, згідно з результатами обробки 0,05% протоколів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!