Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук буде боротися за мир у країні і кардинальні зміни економічного курсу
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук буде боротися за мир у країні і кардинальні зміни економічного курсу

Політик поділився планами і назвав стратегічні завдання партії у Верховній Раді

22 липня 2019, 10:51 comments1223
Поділіться публікацією:
Медведчук буде боротися за мир у країні і кардинальні зміни економічного курсу

Голова Політради "Опозиційної платформи — За життя" Віктор Медведчук на брифінгу, присвяченому результатам голосування на вибори у ВР, назвав стратегічні завдання партії у Верховній Раді нового скликання.

"Сьогодні, безумовно, ми сповнені планів. Ми сповнені конкретних ідей, які будемо реалізовувати. Це і мир в нашій країні. Це кардинальні зміни економічного курсу. Це поліпшення рівня добробуту. Це побудова успішної країни. Але поки ми проходимо стадію боротьби і будемо боротися зараз за підрахунок голосів, будемо боротися за наших кандидатів на мажоритарних округах, тому що там теж вибухнула сьогодні жорстока і, на жаль, брудна боротьба щодо наших кандидатів від партії і щодо нашої партії", — заявив Медведчук на брифінгу.

За його словами, вся так брудна кампанія, яка велася в щодо партії "Опозиційна платформа — За життя", йшла від так колишніх так званих колег — "Опозиційного блоку".

"Ці порушення йдуть в передусім від так званих колишніх наших колег — "Опозиційного блоку", який, нажаль, зайняли дуже брудну нішу в своїй боротьбі проти нас. В першу чергу проти нас... Але я думаю, що нічого їм з рук не зійде", — сказав політик.

Віктор Медведчук зазначив, що у "Опозиційної платформи — За життя" є кандидат у прем'єр-міністри — це Юрій Бойко. "Ви знаєте про те, що неодноразово це питання ставилося в соціологічних дослідженнях. І всі соціологічні дослідження на цю тему (всі абсолютно, а їх було 4 або 5) говорили про те, що на першому місці саме люди надавали довіру і вважали, що Бойко може бути прем'єр-міністром", — зазначив він.

Говорячи про співпрацю з Зеленським, у питаннях досягнення світу на Сході України, політик зазначив, що їхня політична сила буде робити все можливе в цьому напрямку, якщо президент буде робити реальні кроки для припинення конфлікту.

“І ми будемо робити все необхідне для того, щоб світ наступив. Ми будемо голосувати за закони, які передбачені політичної частиною Мінських угод", — заявив Медведчук.

Як повідомляли "Коментарі", згідно з даними екзіт-полів на 20.00, за партію "Слуга народу" проголосували 46,78% виборців, за "Опозиційну платформу — За життя" — 16,22%, за "Європейську солідарність" — 7,77%, за ВО "Батьківщина" — 6,92%, за "Голос" — 4,43%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!