Головна Новини Політика зовнішня політика "Україна є спільною бідою ЄС і Білорусі", - Лукашенко
commentss НОВИНИ Всі новини

"Україна є спільною бідою ЄС і Білорусі", - Лукашенко

Президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі з главою представництва ЄС в Білорусі назвав Україну "спільною бідою"

22 липня 2019, 16:40 comments2380
Поділіться публікацією:
"Україна є спільною бідою ЄС і Білорусі", - Лукашенко

В ході робочої зустрічі з главою представництва ЄС в Білорусі Андреа Вікторина, Олександр Лукашенко закликав Європейський союз допомогти стабілізувати ситуацію в Україні. 

Під час розмови президент Білорусі додав, що Україна є "спільною бідою" ЄС і Білорусі, повідомляє портал "Sputnik".

"У нас є з вами спільна проблема, можна сказати, біда — Україна. Я дуже добре знаю український народ і все те, що сьогодні відбувається в Україні, цей народ того не заслужив", — заявив президент Білорусії.

За словами Олександра Лукашенка, після того як в Україні відбулися президентські і парламентські вибори, питання, пов'язане з владою в країні, там було вирішено. Він нагадав, що раніше Євросоюз подав безліч обнадійливих для України і її народу сигналів.
"Я б вас дуже просив посприяти стабілізації ситуації в Україні", — звернувся він до представника ЄС і попросив передати в Брюссель сигнал, що "Україна потребує підтримки".
Олександр Лукашенко стверджує, що Європейський союз відповідальний за українські події, оскільки пропонував Києву альтернативу у вигляді зближення з Європою.
"Європейський союз сказав А, повинен сказати Б, якщо говорити відверто. Треба допомогти українському народові", — підсумував глава держави.
Як раніше писало видання "Коментарі", Лукашенко прокоментував ідею Зеленського про зустріч з Путіним в Мінську.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!