Головна Новини Політика рада Україні потрібен закон, який прописує відносини з Росією, - Вакарчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Україні потрібен закон, який прописує відносини з Росією, - Вакарчук

Глава партії "Голос" заявив про необхідність нового закону

22 липня 2019, 20:50 comments3194
Поділіться публікацією:
Україні потрібен закон, який прописує відносини з Росією, - Вакарчук

Лідер політичної партії "Голос", яка подолала бар'єр голосів для проходження в Верховну Раду, Святослав Вакарчук вважає, що в Україні повинен бути прийнятий закон, який би чітко регламентував відносини між Україною і Росією у всіх сферах.

Про це він заявив в ексклюзивному коментарі Укрінформу, відповідаючи на питання щодо законодавчого врегулювання гастрольної діяльності українських артистів на території Російської Федерації.

"Україна взагалі дуже страждає через політику подвійних стандартів. І держава часто не хоче брати на себе відповідальність за багато речей, а тому залишається відкритим питання, скажімо так, моральної відповідальності людей. Наприклад, чому одні люди принципово не їздять на гастролі в країну -агрессор, а інші — навпаки — активно гастролюють в Росії. Тому було б добре, щоб держава прийняла чіткий закон, умовно кажучи, про співіснування з державою-агресором, де чітко окреслила б, що можна, а що — ні, і тоді цей питання було б знято. Тому що він завжди буде розділяти суспільство, якщо це не обмежена законом ", — пояснив Вакарчук.

Нагадаємо, глава політичної партії і лідер рок-колективу "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук не відмовиться від музичної кар'єри, незважаючи на роботу в парламенті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!