Головна Новини Політика внутрішня політика Місцеві вибори пройдуть у 2020 році, - Разумков
commentss НОВИНИ Всі новини

Місцеві вибори пройдуть у 2020 році, - Разумков

Разумков вважає, що більша частина органів влади працює неефективно

23 липня 2019, 00:34 comments1446
Поділіться публікацією:
Місцеві вибори пройдуть у 2020 році, - Разумков

Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков спростовує чутки про дострокові місцеві вибори у 2019 році. Про це він сказав в ефірі каналу ICTV.

"Якщо ми говоримо про місцеві вибори, то дійсно до них потрібно готуватися, і політична партія "Слуга народу" фактично відразу ж після того, як закінчуються парламентські вибори, буде готуватися до місцевих виборів. Я думаю, що все-таки вибори пройдуть в 2020 році, але багато чого буде залежати, в тому числі, і від місцевих органів влади", — сказав він.

Разумков вважає, що більша частина органів влади працює неефективно, не відповідає тим викликам, які стоять перед державою, не забезпечує життєдіяльність громадян, неефективно використовує ті ресурси, які у них є, в тому числі, завдяки реформі децентралізації.

"Точно так само, як існує певна корупційна складова. Ми прекрасно знаємо про цю "нової" технології, коли гроші розміщуються на депозитах, у нас все добре в містах, в ВІДГ, у нас немає ніяких проблем, а гроші чомусь розміщуються в якості депозитів. На мій погляд, це прямі дії, які можуть бути пов'язані з корупцією, тому що звичайно, я буду називати речі своїми іменами, це часто несе за собою "відкат" за розміщення депозитів у тих чи інших банках, і цим повинні займатися правоохоронні органи", — зазначив він.

 Як повідомляли "Коментарі", мер Дніпра Борис Філатов закликав президента Володимира Зеленського якомога швидше оголосити дострокові вибори в місцеві органи влади. Градоначальник також відзначив необхідність позбутися впливу напівкримінальних кіл на місцеві органи влади, завершити реформу децентралізації, внести зміни в Конституцію і внести до парламенту проект Кодексу про місцеве самоврядування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!