Головна Новини Політика зовнішня політика Посли G7 прокоментували вибори в Раду
commentss НОВИНИ Всі новини

Посли G7 прокоментували вибори в Раду

Посли країн "Великої сімки" назвали дострокові парламентські вибори "конкурентними".

23 липня 2019, 01:20 comments1087
Поділіться публікацією:
Посли G7 прокоментували вибори в Раду

Посли Великої сімки назвали відбулися вибори у Верховну Раду конкурентними і проведеними з дотриманням основних прав і свобод. Про це повідомляється в Twitter французького головування в G7 Групи підтримки України.

"Посли G7 вітають проведення парламентських виборів в Україні, які відбулися на конкурентній основі з дотриманням основних прав і свобод. Ми вітаємо ЦВК з проведеною роботою. Ми очікуємо рекомендації БДІПЛ та заохочуємо до розгляду шляхів їх впровадження", — йдеться в повідомленні.

БДІПЛ, Бюро з демократичних інститутів і прав людини — один з інститутів ОБСЄ, займається забезпеченням поваги прав і основних свобод людини, зміцненням і захистом демократичних інститутів.

"Велика сімка об'єднує Великобританію, Німеччину, Італію, Канаду, США, Францію і Японію.

Як повідомляли "Коментарі", лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков спростовує чутки про дострокові місцеві вибори у 2019 році. Разумков вважає, що більша частина органів влади працює неефективно, не відповідає тим викликам, які стоять перед державою, не забезпечує життєдіяльність громадян, неефективно використовує ті ресурси, які у них є, в тому числі, завдяки реформі децентралізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!