Головна Новини Політика зовнішня політика ЦВК опрацювала 92,8% протоколів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЦВК опрацювала 92,8% протоколів

Лідирує партія "Слуга народу"

23 липня 2019, 08:45 comments2834
Поділіться публікацією:
ЦВК опрацювала 92,8% протоколів

Згідно опрацювання 90% протоколів, у Верховну Раду проходять п'ять партій: "Слуга народу", "Опозиційна платформа — За життя", "Європейська Солідарність", "Батьківщина" і "Голос". Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

Після обробки 90,89% протоколів голоси розподіляються наступним чином: Пропрезидентська партія "Слуга народу" набирає 43,12%, партія "Опозиційна платформа – За життя" нардепів Юрія Бойка та Вадима Рабиновича – 13,03% , "Європейська солідарність" п'ятого президента України Петра Порошенка – 8,14%, "Батьківщина" нардепа Юлії Тимошенко – 8,19%, партія "Голос" музиканта Святослава Вакарчука – 5,86%.

Нагадаємо, голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук заявила, що вибори в Раду 2019 року визнані такими, що відбулися, інцидентів, які могли б поставити під сумнів результати парламентської виборчої кампанії, не було.

Як повідомляли "Коментарі", мер Дніпра Борис Філатов закликав президента Володимира Зеленського якомога швидше оголосити дострокові вибори в місцеві органи влади. Градоначальник також відзначив необхідність позбутися впливу напівкримінальних кіл на місцеві органи влади, завершити реформу децентралізації, внести зміни в Конституцію і внести до парламенту проект Кодексу про місцеве самоврядування.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!