Головна Новини Політика зовнішня політика Партія Зеленського анонсувала нові вибори
commentss НОВИНИ Всі новини

Партія Зеленського анонсувала нові вибори

Мова йде про вибори місцевих органів самоврядування.

23 липня 2019, 09:19 comments5394
Поділіться публікацією:
Партія Зеленського анонсувала нові вибори

Наступні вибори в Україні можуть пройти вже в 2020 році. Про це заявив лідер партії влади "Слуга народу" Дмитро Разумков.

За його словами, багато чого, в тому числі і проведення голосування, залежатиме від місцевої влади. За його словами, в країні є безліч прикладів того, як працюють неефективно органи влади на місцевому рівні, особливо відзначивши факти корупції та розкрадання надійшли з центру в регіони коштів.

При цьому він також не виключив, що вибори зможуть пройти навіть раніше, в 2019 році, відзначивши, що "час покаже". За його словами, команда президента Зеленського буде діяти "в рамках чинного законодавства".

Як повідомляли "Коментарі", мер Дніпра Борис Філатов закликав президента Володимира Зеленського якомога швидше оголосити дострокові вибори в місцеві органи влади. Градоначальник також відзначив необхідність позбутися впливу напівкримінальних кіл на місцеві органи влади, завершити реформу децентралізації, внести зміни в Конституцію і внести до парламенту проект Кодексу про місцеве самоврядування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!