Головна Новини Політика внутрішня політика Суд відпустив екс-губернатора, який «приховав» майно на 35 млн грн,- САП
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд відпустив екс-губернатора, який «приховав» майно на 35 млн грн,- САП

Колишній чиновник має приходити до слідчого на першу вимогу.

23 липня 2019, 12:31 comments1057
Поділіться публікацією:
Суд відпустив екс-губернатора, який «приховав» майно на 35 млн грн,- САП

Слідчий суддя Солом'янського районного суду Києва обрав запобіжний захід для одного з колишніх керівників обласних державних адміністрацій у вигляді особистого зобов'язання по справі про внесення недостовірних даних у декларації про доходи за 2016 і 2017 роки.

За даними Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП), суддя частково задовольнив клопотання сторони обвинувачення, зокрема прибувати до детектива, прокурора, до суду на першу вимогу, не залишати Київ без дозволу детектива, прокурора або суду, повідомляти детективу, прокурору чи суду про зміну свого місця проживання та/або роботи, утримуватися від спілкування зі свідками у даній кримінальній справі.

Відзначимо, в ході слідства було встановлено, що колишній посадовець не вніс до декларації за 2016 і 2017 роках об'єкти нерухомості, в тому числі земельну ділянку, автомобілі, доходи та корпоративні права, на загальну суму майже 35 млн грн і 8 млн грн відповідно. Також з'ясувалося, що в 2015 р. чиновник не подав декларацію про доходи, що є порушенням законодавства.

При цьому в САП не назвали ім'я колишнього чиновника і облдержадміністрацію, яку він очолював.

Як повідомляли "Коментарі", НАБУ встановило, що народний депутат ("Опозиційний блок") Нестор Шуфрич вніс недостовірні відомості у своїй декларації про доходи за 2015 рік на суму понад 14 млн грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!