Головна Новини Політика вибори У Мережі закликали Герасимова і Луценко пожертвувати мандатами на користь В'ятровича
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі закликали Герасимова і Луценко пожертвувати мандатами на користь В'ятровича

Володимир В'ятрович, схоже, не потрапляє до Верховної Ради за списком «ЄС».

23 липня 2019, 15:12 comments4337
Поділіться публікацією:
У Мережі закликали Герасимова і Луценко пожертвувати мандатами на користь В'ятровича

Віце-президент Фонду підтримки демократичних ініціатив Юрій Гончаренко закликав кандидатів у депутати по загальнонаціональному багатомандатному виборчому округу від партії "Європейська Солідарність" Артура Герасимова та Ірину Луценко відмовитися від мандатів.

Як зазначив Гончаренко у своєму Facebook, відмова політиків від мандатів гарантує попадання в парламент директора Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича.

"Оскільки Володимир В'ятрович схоже вже точно не проходить, Ірина Луценко та Артур Герасимов можуть скласти мандат. І забезпечити потрапляння у ВР того, хто дав вам, можливо, третину голосів. Також цей крок покаже, що ви вмієте робити висновки з помилок та не ховали за мандатами найбільш одіозних своїх представників", — написав він.

picture

Як повідомляли "Коментарі", згідно з результатами обробки 93,85% електронних протоколів виборчих комісій, партія "Європейська Солідарність" на багатомандатному окрузі отримує 8,12% голосів. У перерахунку на місця це означає 23 депутати. А Володимир В'ятрович знаходиться в списку "ЄС" під №25. Лідером виборчих перегонів залишається партія "Слуга народу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!