Головна Новини Політика зовнішня політика Шарій скоро стане татом
commentss НОВИНИ Всі новини

Шарій скоро стане татом

Ольга Шарій не уточнила, коли саме планується поповнення

24 липня 2019, 11:45 comments6918
Поділіться публікацією:
Шарій скоро стане татом

Дружина журналіста Анатолія Шарія Ольга Шарій (Бондаренко) — вагітна. Про це вона повідомила у своєму Facebook, опублікувавши відповідне фото.

"Squad", — підписала вона сімейне фото, що в перекладі з англійської означає "команда". В у коментарях до цієї публікації, друзі та близькі подружжя привітали пару з цим знаменною подією.

Журналіст Анатолій Шарій, в 2012 році отримав статус політбіженця в Литві і живе в Голландії, зробив пропозицію Ользі в 2013 році. На питання, як вони познайомилися Шарій віджартовувався, що в ДТП. "Вона їхала на чужому Ferrari, а я на BMW, от і зустрілися на перехресті", — говорив він.


Як писали "Коментарі", 3 липня Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію блогера Анатолія Шарія кандидатом у депутати.

Нагадаємо, 8 червня 2012 року Шарій попросив притулок і отримав п'ятирічний статус політичного біженця і посвідку на проживання в Євросоюзі від Литви. Україну журналіст залишив нібито через переслідування з боку міліції.

Станом на 2013 рік щодо Шарія було порушено дві кримінальні справи – за хуліганство (через стрілянину в "Макдональдсі") та завідомо неправдивому повідомленні про злочин із штучним створенням доказів обвинувачення (за заяви про напад на його автомобіль).

Журналіст назвав справи сфабрикованими і вважав їх спробою тиску у зв'язку з професійною діяльністю.У квітні 2019 року Шевченківський районний суд скасував арешт і розшук Шарія в одній зі справ проти нього. Зараз блогер все ще знаходиться в розшуку. Згідно з даними реєстру МВС, у слідства є рішення суду про його арешт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!