Головна Новини Політика зовнішня політика У справі Шеремета знайшли білоруський слід
commentss НОВИНИ Всі новини

У справі Шеремета знайшли білоруський слід

Колеги вбитого журналіста провели власне розслідування обставин його смерті

24 липня 2019, 13:43 comments1561
Поділіться публікацією:
У справі Шеремета знайшли білоруський слід

Колеги Павла Шеремета Даріас Богуцький та Едуард Чекін передали президенту Володимиру Зеленському власне розслідування вбивства під час доповіді поліцейських про стан справи.

У матеріалах вони заявляють, що вбити Шеремета могли через його розслідування зникнення телеоператора ОРТ Дмитра Завадського, з яким працював Павло Шеремет у Білорусі.

"Я впевнений, що корінь цього пов'язаний з вбивством Дмитра Завадського. Шеремет ніколи не переставав розслідувати це. Я це точно знаю. За кілька місяців до його смерті ми з ним говорили про це і він ніколи не мирився з тим, що навіть не знайшли тіло Завадського", — сказав Богуцький.

Нагадаємо, 20 липня 2016 року у центрі Києва в результаті вибуху автомобіля загинув відомий журналіст Павло Шеремет. За даними поліції, камери спостереження зафіксували жінку, яка закладала вибухівку, і її спільника. Втім, затримати їх так і не змогли.
Як повідомляли
"Коментарі", президент Володимир Зеленський скликав на нараду керівників правоохоронних органів, які розслідують вбивство Павла Шеремета.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!