Головна Новини Політика внутрішня політика Труба розповів подробиці раптового візиту Порошенка в ДБР
commentss НОВИНИ Всі новини

Труба розповів подробиці раптового візиту Порошенка в ДБР

Труба нагадав екс-президенту про закон

24 липня 2019, 18:03 comments4394
Поділіться публікацією:
Труба розповів подробиці раптового візиту Порошенка в ДБР

Колишній президент Петро Порошенко прибув в Державне бюро розслідувань (ДБР) з тим, щоб попросити главу відомства Романа Трубу провести його допит сьогодні, 24 липня.

"Екс-Президент звернувся з проханням у зв’язку з довгостроковою відпусткою провести його допит сьогодні, а не 25 липня, як це було визначено слідчим", — повідомив Труба в своєму Telegram-каналі.

Глава ДБР зазначив, що не обов'язково було приходити до нього. Згідно із законом, адвокати могли зв'язатися з даного питання зі слідчим, який веде цю справу.

Роман Труба підкреслив, що поважає своїх слідчих і не буде втручатися в хід розслідувань, в тому числі і в питанні призначення дати допитів.

"Я поважаю час свідків: ми з розумінням поставилися до завантаженості екс-президента під час виборчої кампанії. Я сподіваюся, що так само з повагою він поставиться до роботи наших слідчих і прийде завтра на допит", — підкреслив глава ДБР.

picture

Як повідомляли "Коментарі", на даний момент у ДБР у провадженні знаходяться вісім кримінальних справ, фігурантом яких є п'ятий президент України Петро Порошенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!