Головна Новини Політика вибори Шуфрич вимагає визнати недійсними результати виборів на одному з округів Луганської області
commentss НОВИНИ Всі новини

Шуфрич вимагає визнати недійсними результати виборів на одному з округів Луганської області

Депутат від "Оппоблока" впевнений у фальсифікаціях через яких його партія програє

24 липня 2019, 18:50 comments3577
Поділіться публікацією:
Шуфрич вимагає визнати недійсними результати виборів на одному з округів Луганської області

Народний депутат від "Опозиційною платформи — За життя" Нестор Шуфрич в ефірі телеканалу "112-Україна" прокоментував результати перерахунку голосів в 105-му виборчому окрузі.

"Ми вже бачимо попередні результати — більше 60% підтримало саме нас, нашу" Опозиційну платформу — За життя "Віктора Медведчука, Юрія Бойка, Вадима Рабиновича, Василя Німченка ... Знаєте, коли ми побачили, що відбувається з підрахунком голосів, просто бридко стало. Але, якщо проголосували за нашу партію, то, природно, проголосували і за Сергія Медведчука. У нас же були і екзит-поли, і соцдослідження попередні. Ніщо не віщувало того беззаконня, яке ми побачили ", — зазначив депутат.

Він повідомив, що було виявлено невідповідність кількості бюлетенів виданими корінцях. Крім того, були виявлені факти голосування одних і тих же людей на різних ділянках. "Звідки взялися ці приблизно тисяча голосів — дуже серйозне питання. Ми з величезною любов'ю і глибокою повагою до вас ставимося і взяли б будь-який ваш вибір. Я ж щире кажу вам спасибі за ті 60% голосів, що нас підтримали. Не випадково саме тут, на Донбасі, наша політсила вигравала", — зазначив Шуфрич.

Крім того, він повідомив, що в 105-му виборчому окрузі було зафіксовано переписування протоколів вже після того, як вони були передані в ОВК. Більш того, ведеться кримінальна справа по підкупів, які були зафіксовані ще під час ведення агітації. Також вивчаються обставини голосування військовослужбовців, яким були передані бюлетені не тільки за партійними списками, але і по мажоритарних депутатів.

"Зараз ми вивчаємо обставини, як так вийшло, що до завершення, отримання навіть документів з дільничних комісій в ніч з 22 на 23 липня в ЦВК була передана інформація про 100% підрахунку голосів. Це була маніпуляція, щоб деморалізувати і штаб кандидата, і членів ОВК. Це настільки обурило членів ОВК, що вони тимчасово відсторонили голови. Це грубе порушення закону, відвертий підроблення. Ми будемо вимагати кримінальну відповідальність для всіх, хто був в цьому замішаний. Тут мали місце глобальні фальсифікації", — заявив політик.

Нагадаємо. сьогодні зранку ЦВК завершила обробку протоколів за результатами голосування до Верховної Ради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!