Старша дочка Путіна вперше засвітилася на ТБ

Марія Воронцова виявилася співвласницею компанії "Номеко", та дала інтерв'ю з нагоди розвитку нового проекту

Старша дочка президента Росії Володимира Путіна Марія Воронцова приймає участь в реалізації найбільшого в російському секторі охороні здоров'я приватного інвестиційного проекту.

На початку року вона стала співвласницею петербурзької фірми "Нова медична компанія" ("Номеко") зі статутним капіталом в 500 тис. рублів.

Компанія займається масштабним проектом по створенню багатофункціонального медичного комплексу. У фокусі проекту – сучасні методи боротьби з раком. Проект підтримують великі гравці і чиновники, його вартість оцінюється в 40 млрд рублів (приблизно 16,17 млрд грн. або майже 634 млн дол.).

"Коментарі", 6 квітня управління з контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США (ОFAC) опублікувало список російських чиновників, бізнесменів і компаній.

Нагадаємо, на одній із прес-конференцій у 2015 році у президента РФ поцікавилися, чи правда, що куратор багатомільйонного проекту МДУ Катерина Тихонова доводиться йому дочкою. Він не став заперечувати цього.

Катерина Тихонова очолює фонд при МДУ з найбільшим річним бюджетом до 281 млн рублів.

Також ми раніше писали про те, що в інтерв'ю режисерові Оліверу Стоуну президент Росії Володимир Путін розповів про своїх онуків. За його словами, йому рідко вдається бачитися і проводити з ними час.

Мова йде про дитину старшої дочки президента Марії, дівчинці зараз п'ять років. Відео було знято в будинку в Ново-Огарьово в 2013 році. За словами головреда ЦУР Андрія Коняхіна, це відео було взято з облікового запису "ВКонтакте" Марії Воронцової — імовірно старшої дочки Путіна, яка зараз живе в Голландії під іншим ім'ям. Аккаунт був видалений через тиждень після розслідування The New Times "Перша дочка країни".