Головна Новини Політика зовнішня політика Старша дочка Путіна вперше засвітилася на ТБ
commentss НОВИНИ Всі новини

Старша дочка Путіна вперше засвітилася на ТБ

Марія Воронцова виявилася співвласницею компанії "Номеко", та дала інтерв'ю з нагоди розвитку нового проекту

25 липня 2019, 14:55 comments25867
Поділіться публікацією:








Старша дочка Путіна вперше засвітилася на ТБ

Старша дочка президента Росії Володимира Путіна Марія Воронцова приймає участь в реалізації найбільшого в російському  секторі охороні здоров'я приватного інвестиційного проекту.

На початку року вона стала співвласницею петербурзької фірми "Нова медична компанія" ("Номеко") зі статутним капіталом в 500 тис. рублів.

Компанія займається масштабним проектом по створенню багатофункціонального медичного комплексу. У фокусі проекту – сучасні методи боротьби з раком. Проект підтримують великі гравці і чиновники, його вартість оцінюється в 40 млрд рублів (приблизно 16,17 млрд грн. або майже 634 млн дол.).



Президент РФ не любить говорити про особисте життя і розповідати про дочок. Деталі біографії Воронцової відомі з відгуків до її кандидатської дисертації.

Дочка Путіна у 2011 році вона закінчила факультет фундаментальної медицини МДУ за спеціальністю "лікувальна справа". До 2014 року проходила ординатуру в Інституті дитячої ендокринології ФГБУ "Ендокринологічний науковий центр" МОЗ РФ. Після цього навчалася в аспірантурі, 2 роки тому захистила дисертацію.

Як повідомляли "Коментарі", 6 квітня управління з контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США (ОFAC) опублікувало список російських чиновників, бізнесменів і компаній.

Нагадаємо, на одній із прес-конференцій у 2015 році у президента РФ поцікавилися, чи правда, що куратор багатомільйонного проекту МДУ Катерина Тихонова доводиться йому дочкою. Він не став заперечувати цього.

Катерина Тихонова очолює фонд при МДУ з найбільшим річним бюджетом до 281 млн рублів.

Також ми раніше писали про те, що в інтерв'ю режисерові Оліверу Стоуну президент Росії Володимир Путін розповів про своїх онуків. За його словами, йому рідко вдається бачитися і проводити з ними час.

Мова йде про дитину старшої дочки президента Марії, дівчинці зараз п'ять років. Відео було знято в будинку в Ново-Огарьово в 2013 році. За словами головреда ЦУР Андрія Коняхіна, це відео було взято з облікового запису "ВКонтакте" Марії Воронцової — імовірно старшої дочки Путіна, яка зараз живе в Голландії під іншим ім'ям. Аккаунт був видалений через тиждень після розслідування The New Times "Перша дочка країни".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!