Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський таємно зустрічався з відомим олігархом, - «Схеми»
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський таємно зустрічався з відомим олігархом, - «Схеми»

Зеленський таємно зустрічався з Пінчуком

26 липня 2019, 01:03 comments14982
Поділіться публікацією:








Зеленський таємно зустрічався з відомим олігархом, - «Схеми»

Президент України Володимир Зеленський таємно зустрічався з відомим українським олігархом Віктором Пінчуком. Про це йдеться в новому розслідуванні програми "Схеми".

28 травня біля Адміністрації президента помітили авто супроводу другого президента України Леоніда Кучми і авто охорони його зятя Віктора Пінчука.

31 травня там же були зафіксовані авто супроводу Пінчука і машина олігарха.

Зазначається, Пінчук також проводив неафішовані зустрічі з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим і прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Знімальна група "Схем" ввечері 14 червня зафіксувала, як автомобілі Гройсмана і Авакова по черзі, в проміжку двох годин, заїхали на територію маєтку Пінчука.

Зустріч тривала близько півтори години, оскільки по закінченні цього часу журналісти побачили, як з території маєтку виїхав Volkswagen Touareg охорони міністра Авакова.

"Вже через день Гройсман взяв участь у прямому ефірі одного з телеканалів олігарха Пінчука. І ще за кілька днів прем'єр – серед запрошених на цьому ж каналі. А через тиждень після таємничого нічного візиту Гройсман опублікував відеоролик, де його вихваляє екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський, а нині – голова наглядової ради форуму YES, яке в Україні щорічно організовує олігарх Пінчук", — йдеться в розслідуванні.


Як повідомляли "Коментарі", Володимир Зеленський назвав "хлопчиком" журналіста програми "Схеми" Михайла Ткача, який був присутній в Офісі президента на презентації доповіді голови Нацполиции Сергія Князєва щодо розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!