Головна Новини Політика зовнішня політика У мережі з'явилося відеозвернення нападника на Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі з'явилося відеозвернення нападника на Порошенка

Чоловік хотів помститися, так він пояснив свій вчинок

26 липня 2019, 08:47 comments1995
Поділіться публікацією:
У мережі з'явилося відеозвернення нападника на Порошенка

Ветеран полку Азов Микита Макєєв назвав демаршем свої дії під будівлею Державного бюро розслідувань, коли звідти вийшов п'ятий президент Петро Порошенко. Відповідне відеозвернення уродженець Санкт-Петербурга розмістив 25 липня в Facebook.
"У 2014 році я приїхав воювати за незалежність України. Сьогодні, купивши в темпі чотири бронежилета, три з яких ми з товаришами прострелили на полігоні, ось так от просто і легко, я хотів один з них передати особисто Петру Олексійовичу. Він не прострелена. Я б хотів, щоб він надів його на себе", – заявив Макєєв.
Так як охорона колишнього президента не пропустила його до Порошенка, ветеран вирішив діяти більш кардинально і влаштував бійку.

"Я хотів помститися йому за всі ці п'ять років принижень, які він за допомогою своїх підопічних в Адміністрації президента і ставлеників ДМС здійснив по відношенню до іноземних добровольцям, обіцяючи їм громадянство, а замість цього пустив їх з дев'яти кіл бюрократичного пекла", – зазначив Макєєв.
Він також спростував інформацію про те, що намагався вчинити замах на Порошенка.
"Я не для того ризикував життям на Донбасі, щоб усередині мирного міста Києва здійснювати подібне (замах – ред.). <...> Це був мій демарш", – зазначив ветеран.

Як повідомляли "Коментарі", 25 липня четверо невідомих чоловіків намагалися напасти на Порошенка, коли він вийшов після допиту в ГБР. Охорона колишнього глави держави відтіснила нападників. Після того, як інцидент втрутилася поліція, зловмисники зникли.

Як повідомляли "Коментарі", 25 липня близько 17 години група осіб заблокувала автомобіль Порошенко і вступила в конфлікт з його охороною.

Чоловіки намагалися підбігти до машини Порошенко, його охоронець відбив нападника парасолькою, а той у відповідь розпилив сльозогінний газ.

За даними ЗМІ, на автомобіль Петра Порошенка виліз ветеран полку Азов Микита Макєєв з позивним Одіссей.

Після цього в інцидент втрутилася поліція, і зловмисники зникли. Порошенко встиг сісти в автомобіль і не постраждав в результаті інциденту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!