Головна Новини Політика внутрішня політика Кличко відзначився і не зміг зв'язати двох слів
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко відзначився і не зміг зв'язати двох слів

Міський голова не зміг згадати назву

26 липня 2019, 10:26 comments13216
Поділіться публікацією:








Кличко відзначився і не зміг зв'язати двох слів

Мер Києва Віталій Кличко знову осоромився під час прямого ефіру програми "Ваша свобода" на YouTube-каналі Радіо Свобода.

Політик у програмі обговорював те, що команда Зеленського подала заяву в Кабінет Міністрів про звільнення його з посади голови Київської міської державної адміністрації.


Коли мер Києва обговорював міст, йому необхідно було сказати "інститут судових експертиз", однак він не зміг цього зробити протягом 20 секунд.

17 липня ДБР початок розслідування за заявою Париновой про можливі земельних махінаціях, скоєних мером Києва Віталієм Кличко. Мова про угоду з ТОВ "Роялті Тетрабуд", яка отримала 0,14 га землі на проспекті Перемоги в Києві для будівництва та експлуатації житлового будинку.

Як повідомляли "Коментарі", Віталій Кличко вирушив у США в особистих справах за рахунок киян. Умісці з мером у США вирушив начальник відділу аналітичної роботи управління аналітичного забезпечення діяльності глави КМДА Богдан Баласинович. За триразове харчування та готель у США платники податків Києва сплатили 263 тисячі гривень – близько $13 000 на двох.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!