Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо про таємну зустріч Гройсмана, Пінчука і Авакова
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про таємну зустріч Гройсмана, Пінчука і Авакова

Про зустрічі дізналися журналісти-розслідувачі

26 липня 2019, 10:59 comments16362
Поділіться публікацією:








Стало відомо про таємну зустріч Гройсмана, Пінчука і Авакова

Віктор Пінчук, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і прем'єр-міністр Володимир Гройсман провели таємну зустріч у маєтку олігарха.

Знімальна група "Схем" 14 червня помітила, як автомобілі Гройсмана і Авакова по черзі, в проміжку двох годин, заїхали на територію маєтку Пінчука.



Зустріч тривала близько півтори години, оскільки за після цього часу журналісти побачили, як з території маєтку виїхав Volkswagen Touareg міністра охорони Авакова.

"Вже через день Гройсман взяв участь в прямому ефірі одного з телеканалів олігарха Пінчука. І ще за кілька днів прем'єр – серед запрошених на цьому ж каналі. А через тиждень після таємничого нічного візиту Гройсман опублікував відеоролик, де його вихваляє екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський, а нині – голова наглядової ради форуму YES, яке в Україні щорічно організовує олігарх Пінчук", — йдеться в розслідуванні.

Як повідомляли "Коментарі", Пінчук буде активно брати участь у формування парламентських фракцій і створення законодавчого поля для свого бізнесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!