Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчуку вдалося провести в Раду свою фракцію, незважаючи на тиск, - Кеворкян
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчуку вдалося провести в Раду свою фракцію, незважаючи на тиск, - Кеворкян

Незважаючи на тиск, у новій Верховній Раді вперше за постмайданні роки буде представлена відносно проросійська політична партія, яку провів Віктор Медведчук, пише у своїй статті публіцист Костянтин Кеворкян

26 липня 2019, 12:12
Поділіться публікацією:
Медведчуку вдалося провести в Раду свою фракцію, незважаючи на тиск, - Кеворкян

"Основне в українському парламентському пейзажі видно неозброєним оком вже сьогодні: парламент буде представляти два непоєднуваних між собою берега (партії Порошенко і Бойко-Медведчука відповідно), а посередині — велике "Зе"-болото з маслянистими вкрапленнями "Батьківщини" і "Голоса", — так публіцист характеризує майбутній скликання Верховної Ради.

За словами Кеворкяна, "з тих політичних сил, що пройшли в парламент  всі трохи задоволені, і всі трохи розчаровані".

"Зе" не зміг взяти конституційну більшість у парламенті, але в цілому встиг реалізувати кредит довіри, одержаний на президентських виборах", — зазначає публіцист.

Костянтин Кеворкян також вважає, що проходження в Раду Петра Порошенка і його однодумців не піде на користь Україні.

"Порошенко вдалося прослизнути в парламент нового скликання, прикритися депутатської недоторканністю і отримати можливість продовжити посильно шкодити країні", — так автор характеризує результат "Європейської солідарності".

Костянтин Кеворкян дає зрозуміти, що Медведчук і Бойко змогли зробити неможливе, незважаючи на терор, провести у Верховну Раду свою депутатську фракцію.

"У Бойка-Медведчука вийшло, незважаючи на серйозне тиск, провести в парламент щодо проросійську політичну партію, що в умовах постмайданної України здавалося справою самогубним", — підкреслив публіцист.

Він також охарактеризував можливості інших політсил, які отримали свої мандати у Верховній Раді.

"Батьківщина" отримала надію на доречний торг, а  "Голос" увійшов у число головних претендентів на участь у правлячій коаліції", — завершує характеристику нового складу Верховної Ради публіцист Костянтин Кеворкян.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!