Головна Новини Політика зовнішня політика Брати Клички подали на 1+1 в суд
commentss НОВИНИ Всі новини

Брати Клички подали на 1+1 в суд

Мер хоче захищати свою честь і гідність

26 липня 2019, 12:54 comments5394
Поділіться публікацією:
Брати Клички подали на 1+1 в суд

Мер Києва Віталій Кличко і його брат Володимир Кличко подали позов на телеканал "1+1" і мають намір захищати в суді свою честь і гідність.

"Ні дня не проходить, щоб один з найбільш рейтингових каналів не згадав недобрим словом київського мера. Брехня, маніпуляції, відверто сфабрикована інформація. Я вже говорив, що буду захищати свою честь і гідність у суді. Я і мій брат подали позов у суд на канал "1+1", який поливає нас брудом. На мені вирішили не зупинятися і вже дісталися до мого брата Володимира", — сказав Віталій Кличко на прес-конференції в п'ятницю в Києві.

За словами мера, "про наступ на свободу слова тут мова не йде".

Також він додав, що керівник цього телеканалу є не тільки представником політичної сили, а "його ще називають ключовим претендентом на голову Київської міської державної адміністрації". "Так от: мені все одно на різних претендентів, їх амбіції, але очорняти свою репутацію я не дозволю. Я багато на неї працював, і буду захищатися законними методами", — сказав Кличко.

Чиновник зазначив, що проти нього розгорнута широка кампанія по його дискредитації: "Це та інформація про якихось надуманих виробництвах проти мене, які, до речі, ініціюють соратники Януковича".

Кличко навів кілька прикладів маніпуляцій, зокрема, спотворення інформації про вартість нового пішохідно-велосипедного моста в центрі Києва і про будівництво Шулявського шляхопроводу.

Як повідомляли "Коментарі", Мер Києва Віталій Кличко знову осоромився вчасно прямого ефіру програми "Ваша свобода" на YouTube-каналі Радіо Свобода.

Політик програмою обговорював те, що команда Зеленського подала заяву в Кабінет Міністрів про звільнення його з посади голови Київської міської державної адміністрації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!