Головна Новини Політика внутрішня політика Кабмін розгляне звільнення Кличка
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін розгляне звільнення Кличка

Питання щодо погодження звільнення Кличка буде винесено на найближче засідання уряду для розгляду

26 липня 2019, 13:54 comments2142
Поділіться публікацією:
Кабмін розгляне звільнення Кличка

Кабінет міністрів України розгляне питання про погодження звільнення голови КМДА Віталія Кличка на найближчому засіданні. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Згідно з Конституцією всі голови обласних держадміністрацій складають свої повноваження перед новообраним президентом України. Історія проходить абсолютно логічно... Так чи інакше, він складає свої повноваження, а далі питання призначення, призначить президент Кличко чи не призначить. Я не можу сказати, я на цю тему з президентом не говорив", — сказав Гройсман.

За його словами, питання за погодженням звільнення Кличка буде винесене на найближче засідання уряду для розгляду.

"Це повноваження президента. Я не заважав попередньому президенту призначати голів адміністрацій, і не буду заважати чинному президенту", — додав прем'єр.

Як повідомляли "Коментарі", Офіс президента України звернувся до Кабінету міністрів з проханням внести подання на звільнення глави КМДА Кличко.

Раніше мер Києва Віталій Кличко знову осоромився під час прямого ефіру програми "Ваша свобода" на YouTube-каналі Радіо Свобода.

Політик у програмі обговорював те, що команда Зеленського подала заяву в Кабінет Міністрів про звільнення його з посади голови Київської міської державної адміністрації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!