Головна Новини Політика президент Зеленський запропонував жителям Одеської області обрати собі голову ОДА
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський запропонував жителям Одеської області обрати собі голову ОДА

На пост глави Одеської ОДА запропоновано 5 кандидатів

26 липня 2019, 17:05 comments3911
Поділіться публікацією:
Зеленський запропонував жителям Одеської області обрати собі голову ОДА

Президент Володимир Зеленський оприлюднив список кандидатів на посаду голови Одеської обласної державної адміністрації.

"Звертаюся до вас по пораду щодо кандидатури голови Одеської ОДА. Ми відібрали п’ятьох претендентів", — зазначається на сторінці глави держави в Facebook.

Так, першим йде 41-річний Андрій Андрейчиков. Він має вищу освіту за спеціальністю "Правознавство", раніше керував кількома підприємствами, а з 2016 року очолює громадську спілку "Українська асоціація вторинних металів і ресурсів".

Претендує на посаду психолог за освітою, слухачка Української школи політичних студій Тетяна Петракевич, 37 років. Вона також активістка, волонтер, підприємець, засновник і директор одеської "Відкритої європейської школи".

У перелік включено юриста за освітою, депутат Одеської міськради Ольгу Квасницьку, 44 роки, яка зараз пише докторську дисертацію. Мама чотирьох дітей. Має досвід управління компаніями. В даний час викладає в Національному університеті "Одеська юридична академія" та очолює благодійний фонд "Французький бульвар".

Серед запропонованих кандидатур також 36-річний підприємець Максим Куций, який отримав вищу освіту в Національній академії внутрішніх справ. Він працював у банківському секторі, є власником і директором інвестиційної компанії.

На посаду голови ОДА також запропонований кандидат юридичних наук, громадський діяч, депутат Одеської міської ради V скликання 44-річний Максим Болдін. Раніше він очолював юридичне управління Одеської міськради. Голова Вищої ревізійної комісії адвокатури та керуючий партнер юридичної фірми.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський запропонував жителям Львівської області кілька кандидатур на посаду глави облдержадміністрації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!