Головна Новини Політика зовнішня політика Делегація США на чолі з Волкером відвідала зону ООС на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Делегація США на чолі з Волкером відвідала зону ООС на Донбасі

Делегація США зустрілася з командувачем ООС і відвідала КПВВ "Станиця Луганська".

27 липня 2019, 02:55 comments1309
Поділіться публікацією:
Делегація США на чолі з Волкером відвідала зону ООС на Донбасі

Делегація США на чолі зі спеціальним представником Державного департаменту Сполучених Штатів з питань України Куртом Волкером 26 липня відвідала район проведення операції Об'єднаних сил.

Про це інформує прес-центр ООС.

"У час візиту пан Волкер і тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор зустрівся з командувачем збройних сил генерал-лейтенантом Олександром Сирским. Зокрема, відбувся брифінг Командувача ОС за поточною ситуації безпеки у районі проведення ООС. Також, делегація відвідала США КПВВ "Станиця Луганська" та поспілкувалася з місцевими жителями", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляли "Коментарі", Волкер розповів, від кого залежить мир в Донбасі і реалізація Мінських угод. Також дипломат сказав, що Мінські угоди мають всі необхідні компоненти для врегулювання конфлікту на сході України.Дипломат нагадав про пропозицію розгорнути миротворчі сили з мандатом ООН, які повинні "замінити російські сили і забезпечити безпеку на території". Ондобавил, що це необхідно для створення умов, щоб решта положень Мінських угод можна було втілити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!