Головна Новини Політика президент Переселенець попросив Зеленського повернути потяги до Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Переселенець попросив Зеленського повернути потяги до Криму

Переселенець розповів, що перевізники нелегально перевозять людей у Крим

27 липня 2019, 08:47 comments4584
Поділіться публікацією:
Переселенець попросив Зеленського повернути потяги до Криму

Переселенець з анексованого Криму Ростислав Кохно розмістив на сайті президента петицію з проханням повернути залізничне сполучення з півостровом.

Кохно зазначив, що потік людей в Крим дуже великий і потяги замінили нелегальні перевізники. Також люди страждають через кілька годин проходження контролю через КПВВ на адміністративному кордоні з Кримом.

Проблеми з відвідуванням окупованій території автор петиції пов'язує з амбіціями колишнього президента Петра Порошенка.

"В чому винні люди в прорахунках влади з українскої так і з дій російської сторони? Чому люди повинні страждати за гордість колишнього Президента Порошенко, який одвічно виступає за відсутність діалогу із РФ? Треба кардинально змінювати підхід до цієї проблеми. Я вважаю, що слід почати з малого — з транспортного сполучення. Нехай повернення АР Крим під українську юрисдикцію ще за горами, та хоча б дайте можливість українцям вільно відвідувати українську ж територію у АР Крим", — запропонував Кохно, зазначивши, що на президентських виборах голосував за Зеленського.

Переселенець додав, що інфраструктура давно налагоджена, але після запуску залізничної частини Керченського мосту в грудні 2019 року залізничне сполучення України з Кримом нібито стане непотрібним.

Поки петиція набрала трохи більше 100 голосів при необхідних для розгляду 25 тисяч.

Нагадаємо, анексія Росією українського Криму почалася 20 лютого 2014 року. Україна і більшість країн світу не визнали дії Росії, які безпосередньо порушують міжнародне право. Україна припинила транспортне сполучення з Кримом і перестала постачати електроенергію та прісну воду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!