Головна Новини Політика внутрішня політика Мураєв в черговий раз "перевзувся" після поразки на виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Мураєв в черговий раз "перевзувся" після поразки на виборах

Євген Мураєв забув про "Оппоблок" і згадав про свій призабутому проект "Наші".

27 липня 2019, 19:04 comments15448
Поділіться публікацією:
Мураєв в черговий раз "перевзувся" після поразки на виборах

Український політик Євген Мураєв вирішив знову змінити свою "політичну орієнтацію". Після поразки на парламентських виборах, де він був першим номером у списку партії "Опозиційний блок", політик згадав про своє призабутому проект "Наші". Про це свідчить інформація, розміщена на Facebook-сторінці Євгена Мураєва.

Буквально відразу після того, як стало очевидним поразку "Оппоблока" на виборах до Верховної Ради, Євген Мураєв повернув зображення профілю з символікою партії "Наші".

Хоча ще до недавнього часу на аватарке політика красувався напис: "Я голосую за Опозиційний блок".



Нагадаємо, менше року тому Євген Мураєв покинув партію "За життя" і створив конкуруючий проект "Наші". ЗМІ неодноразово писали, що зроблено це було за вказівкою з Адміністрації президента. Сам політик підтвердив "зміну орієнтації", заявивши на своїх колишніх соратників по партії в Службу Безпеки України (СБУ).

Після цього, на президентських виборах, Євген Мураєв ввів в подив своїх прихильників, знявшись на користь менш рейтингового Олександра Вілкула. Втім, і це не принесло відчутного результату.

Відзначимо, партія "Наші", яку Мураєв закинув ще взимку, ніяк не виявила себе в українській політиці і не прийняла участі ні в одних виборах — як до місцевих, так і до центральних органів влади.

Раніше, видання "Коментарі" вже повідомляло про те, що Росія продемонструвала, що з партією Мураєва ніякі переговори неможливі, — експерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!