Головна Новини Політика рада Віктор Медведчук став би кращим спікером — політолог Сергій Годний
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Медведчук став би кращим спікером — політолог Сергій Годний

Кращим головою Верховної Ради нового скликання міг би стати голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук. Таку думку висловив політолог Сергій Годний

29 липня 2019, 14:30 comments3352
Поділіться публікацією:
Віктор Медведчук став би кращим спікером — політолог Сергій Годний

"Я хотів би бачити в ролі спікера людину потужню, з непорушним авторитетом і навіть долею жаху і страху, яка навіває на всі гілки влади. Необхідна залізна людина, потужня, авторитетна, авторитарна навіть, в певній частині, — зазначив він. — Я кажу про Віктора Медведчука".

На думку політолога, саме Віктор Медведчук здатний і підвищити авторитет парламенту, і відстояти незалежність законодавчої гілки влади.

"Це людина, яка чітко і послідовно стоїть на позиціях того, що Україна – це парламентсько-президентська республіка. При ньому "підім'яти" парламент так, як це було зроблено в минулому скликанні  буде просто неможливо, нереально", — упевнений Сергій Годний.

Крім цього, експерт висловив впевненість, що кандидатура ще одного лідера партії "Опозиційна платформа – За життя" Юрія Бойка була б вдалою на посаду прем'єр-міністра України.

"Юрія Бойка пророкують на посаду прем'єра, — нагадав Годний. – І це була б непогана кандидатура для України як технократичного прем'єра, який займався б економічними питаннями і мінімізував вплив політики".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!