Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко звинуватив ДБР у витоку інформації
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко звинуватив ДБР у витоку інформації

Петро Порошенко вважає, що розслідування справ ДБР ведеться необ'єктивно

30 липня 2019, 12:11 comments1547
Поділіться публікацією:
Порошенко звинуватив ДБР у витоку інформації

Петро Порошенко відкинув всі звинувачення з боку Андрія Портнова, і заявив, що той має доступ до матеріалів досудового розслідування, які проводять слідчі Державного бюро розслідувань, через главу ДБР Романа Трубу і керівника Офісу президента України Андрія Богдана.

"Мене здивувало, що у нас кожен крок, який захищений законом про таємницю слідства, розкривається, в тому числі і дата допиту, і запрошення, і прізвище, і слідчий, і справа, по якій людину викликають на допит", — сказав Порошенко в інтерв'ю "Українській правді", опублікованому в ніч на вівторок.

"Мені вчора чітко зазначили, що вони проводять... службове розслідування вже місяць, тому що вони не знають, яким чином це до пана Портнова потрапляє. Я сказав: "Ваш директор має доступ?". Він каже: "Так, має". Я йому кажу: "Це незаконно". Але пан директор передає це пану Богдану, з яким вони постійно спілкуються. А пан Богдан передає це панові Портнову", — додав він.

На питання, чи стверджує він це, політик сказав: "У мене є ця інформація". "Я вважаю, що саме такий спосіб витоку інформації. Я вважаю, що це нічого спільного з незалежним і об'єктивним розслідуванням не має", — підкреслив Порошенко.

Як повідомляли "Коментарі", глава МВС Арсен Аваков назвав Порошенко "безсовісним брехуном".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!